Logo Bel Art

Bel Art

Iași

Sala Bel Art este un spațiu luminos și aerisit situat chiar în inima orașului Iași, cu optime condiții pentru repetiții și workshop-uri de dans dar și clase de Aerobic și Zumba.

Adelina (instructor Zumba) este membră a Formației de Dans "Bel Art" din anul 2012 alături de care a participat la multiple evenimente, cum ar fi: Mountain Top Zumba Fistness - Brașov 2013, ZIN Jam Session with Adela Iacob - Brașov 2013, Mountain Top Zumba Fitness - Cluj Napoca 2014, Zumba Master Class: Game of Boys, Convenția Internațională de Fitness Scandinavia - București 2014, Convenția Internațională de Fitness & Zumba - București 2015, Olt Valley Fitness Weekend Event 2015 - Zumba® Fitness, Zumba® Step, Zumba® Sentao, Zumba® Toning, Aqua Zumba® și Salsation.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Luni, Miercuri
20:00 - 22:00

Servicii și produse detaliate

Clasele de Zumba se țin doar luni și miercuri. Pentru mai multe informații cu privire la alte activități contactați clubul partener.

Comandă abonament și primești cardul de beneficii Real Sports gratuit.

str. Ghica Vodă, Centrul Civic, lângă Banc Post

  Basic Nelimitat
Zumba

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe