Logo Bamboo Fitness and Spa

Bamboo Fitness and Spa

Cluj-Napoca, Cluj

Bamboo Fitness and Spa aduce un concept nou, acela de a face din sport o pasiune și nu o obligație. Vrem să înțelegi activitățile pregătite în sala noastră, vrem să îți înțelegi nevoile și corpul. Dispunem de cea mai dinamică, unită și profesională echipă de antrenori din Cluj-Napoca.

Ne mândrim cu aparatură de ultimă generație dispusă pe o suprafața generoasă de 2500 mp, în care îți poți desfășura toate activitățile sportive. De la fitness, cycling, aerobic, squash, două locații pentru crossfit și funcțional training la relaxarea de după din zona SPA (saună uscată / umedă și salină). Toate acestea le-am gândit pentru tine, pentru a-ți fi satisfăcute toate dorințele antrenamentelor tale.

La noi e cea mai mare, și aici ne referim la sala de fitness și nu numai. Dispunem de parcare proprie supraetajata chiar în aceeași clădire cu sala de fitness, iar asta nu este tot. Clienții au parcare gratuită pe perioada antrenamentului (3 ore) + acces gratuit la zona SPA, pentru că ne place să te răsfățăm până la capăt.

Aducem principiile la rang de acțiune și facem din imposibil posibil împreună cu tine.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
07:00 - 23:00

Sâmbătă, Duminică
12:00 - 22:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Discountul de 10 % se aplică la abonamentele pe 6 luni, respectiv 12 luni.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % la abonamentele pe 6, 12 luni, pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Ploiești nr. 6-8, Piața Mihai Viteazul, în incinta Multiplex Leul, et. 1

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe