Logo Balneum

Balneum

Cluj-Napoca, Cluj

CUM VĂ AJUTĂM?

În centrul nostru de recuperare beneficiați de consultație de specialitate recuperare medicină fizică și balneologie, neurologie, servicii de kinetoterapie (toate tipurile de masaj, reflexoterapie etc.) precum și fizioterapie (băi gavanice, curenți, etc.).

DE CE BALNEUM?

Echipa noastră de medici și asistenți este dedicată și în permanentă legătură cu pacientul, urmărind fiecare etapă a recuperării acestuia. De asemenea, echipa de fiziokinetoterapeuți și kinetoterapeuți este tânără și implicată activ în procesul recuperării pacientului prin serviciile de kinetoterapie și fizioterapie.

Suntem printre puținele centre medicale din oraș unde puteți beneficia de recuperare medicală prin crioterapie. Este o metodă terapeutică inovativă în medicină, al cărui mecanism de acțiune îl constituie generarea unui curent de aer rece (-32 °C) direcționat pe zona traumatizată a țesutului.

Această metodă de terapie este un foarte bun adjuvant în recuperarea patologiilor sportive.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Contactează partenerul pentru programare.

-5%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 5% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 5 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Dorobanților nr. 13

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe