Logo Băcănia cu Dichis

Băcănia cu Dichis

Bacău

Ideea a plecat din nevoia noastră de a găsi într-un singur loc tot ceea ce ne doream pentru hrana sau prepararea hranei noastre. Pentru a ne cumpăra diverse produse, eram nevoiți să facem turul magazinelor și plafarelor, și nici așa nu reușeam să ne luăm tot ce ne doream. Este ceea ce noi, la băcănie, încercăm să facem. Să oferim celor doritori de produse și alimente de proveniență non-animală, produse certificate BIO sau naturale, o gamă completă.

Am deschis astfel, în 2014, băcănia din Roman și pentru că am văzut cât de bine primită a fost în ciuda descurajărilor de care am avut parte, am hotarât să deschidem Băcănia cu Dichis și în Bacău.

Credem că sinceritatea și respectul față de clienți sunt niște atuuri. Ne-am câștigat astfel, credem, clienți care în mare parte au devenit fideli băcăniei. Îi ascultăm cu răbdare pe toți cei care ne calcă pragul, le dăm sfaturi și primim sfaturi. Ne purtăm așa cum am dori, la rândul nostru, să fim tratați ca și clienți ai altor magazine.

La Băcănia cu Dichis, oamenii găsesc toate produsele alimentare de trebuință, doar că ele sunt exclusiv de origine vegetală.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 19:00

Sâmbătă
09:00 - 14:00

Duminică
09:00 - 13:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Băcănia cu Dichis este locul perfect pentru cei care își doresc produse de calitate, produse bio, produse 100 % de origine vegetală. Este o locație unde găsești mirodenii și bunătăți de tot felul, din întreaga lume, dar mai cu seamă produse românești cât și locale.

Băcănia cu Dichis oferă un discount de 10 % posesorilor de carduri de beneficii Real Sports, pentru produsele din locație. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

str. Mihai Viteazul nr. 1

Vezi alte locații

Neamț

Băcănia cu Dichis

str. Nicolae Titulescu nr. 10

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe