Logo Babyswim

Babyswim

Cluj-Napoca, Cluj

Bazin exclusiv pentru bebeluși și copii de la vârsta de 4 luni până la 3 ani.

Pentru dezinfectare nu se folosește clor, calitatea apei fiind asigurată de sistemul de filtrare și de clorinatorul cu sare, ce funcționează prin electroliza apei sărate, ceea ce înseamnă că în apă se introduce sare.

Programele acvatice pentru bebeluși ajută la dezvoltarea armonioasă a relației părinte-copil și a consolidării familiei. De asemenea, acestea stimulează bebelușul din punct de vedere fizic, neuromotor (coordonarea mișcărilor) și chiar psiho-social. Pot preveni, vindeca sau elimina simptomele în cazul unor boli sau anomalii înnăscute / genetice. Nu în ultimul rând, pregătește bebelușul pentru lecțiile ulterioare de înot.

Mediul acvatic este ideal pentru bebeluș în faza timpurie a dezvoltării sale, când pe sol încă nu este capabil de mișcări în câmp gravitațional. Forța ascensională a apei face posibil ca bebelușii să se miște mult mai intens și mai liber decât pe sol. Pentru ei, această mișcare liberă este o bucurie imensă. Mișcarea în apă înseamnă pentru ei primul pas în dezvoltarea coordonării mișcărilor și a deprinderilor. În această stare lipsită de gravitație, se dezvoltă chiar și simțul de echilibru, atât de util ulterior în deprinderea mersului.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Contactează partenerul pentru programare.

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Atenție! Discountul de 10 % se aplică doar la achiziționarea de abonamente de grup de 4, 8 sau 12 ședințe. Orele necesită programare!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Ion Mihalache nr. 7

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe