Logo Avantaj Optik

Avantaj Optik

Cluj-Napoca, Cluj

Suntem o echipă tânără, dinamică, cu experință în domeniu, care stă la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi cele mai bune servicii, sfaturi sau recomandări pentru ca dumneavoastră să faceți cea mai bună alegere în materie de ochelari.

În magazinul nostru veți beneficia de cele mai bune sfaturi și cele mai noi informații pentru ca dumneavoastră să fiți mereu la curent cu toate noutățile și informațiile necesare, pentru a lua o decizie optimă.

Consultațiile sunt efectuate de specialiștii optometriști ai cabinetului nostru, care determină corecția viciilor de refracție, adică stabilirea dioptriilor, precum și alegerea corectă a ochelarilor sau a lentilelor de contact potrivite fiecărui client.

Șlefuirea și montarea lentilelor se face în atelierele noastre și se realizează cu ajutorul unor aparate speciale moderne 3D Form. Se pot executa orice tip de montaje în funcție de materialul lentilelor (organic, mineral, policarbonat) și de ramele de ochelari alese de client (simple, pe fir, cu șurub, cu capse).

Pentru clienții noștri asigurăm service gratuit pentru ochelarii achiziționați de la noi.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 19:00

Sâmbătă
09:30 - 13:00

-20%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 20% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Serviciul de service pentru ochelari este gratuit, cu condiția ca ochelarii să fie achiziționați de la Avantaj Optik.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 20 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat. Discountul se aplică doar posesorului de card!

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Napoca nr. 7

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe