Logo Attitude

Attitude

Iași

Attitude este mai mult decât un spațiu dedicat sportului. Attitude este locul unde sportul întâlnește relaxarea, locul unde oamenii care sunt "certați" cu mișcarea învață să se redescopere.

Din dorința de a fi diferiți și de a-ți oferi rezultate maxime, am dotat centrul Attitude cu echipamente de ultimă generație pentru ca tu să ai parte de o experiență plăcută alături de noi.

Suntem o echipă de oameni ambițioși, cărora le plac provocările, de aceea ne dorim să fim cei care dăm startul schimbării atitudinii unui număr cât mai mare de oameni față de ei înșiși și față de ceea ce reprezintă un stil de viață sănătos.

La Attitude te vei simți în largul tău, înconjurat de prietenii tăi de o viață sau de prietenii noi pe care abia i-ai descoperit și alături de care ai pornit pe un nou drum!

Attitude este o altfel de sală de sport! Vino și tu să vezi diferența!

Alice Boiciuc, manager Attitude

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 20:00

Sâmbătă
08:00 - 16:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % la achiziția de abonamente sau ședințe. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Octav Băncilă nr. 1

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe