Logo Atelierul de Tango

Atelierul de Tango

Iași

Din pasiune pentru dans și pentru tango în mod expres a luat ființă Școala de Tango Argentinian "Atelierul de Tango" din Iași.

Fondată de noi, Cristi și Iulia, cu pregătire oferită de instructori români cu recunoaștere națională și internațională, instructori din Grecia, Italia, Israel, Franța și Argentina.

Suntem pregătiți să oferim conform programei personalizate (să predam limbajul internațional al tangoului) ore de tango de clasă, ore private, ore pe grupuri mari și mici, ore care să îți facă ziua, luna, anul, viața mai frumoasă.

Misiunea noastră este că tot ceea ce am învățat noi și învățăm, să dăruim și altora (pentru că tangoul e ca viața, continuu înveți).

Haide să împărțim pasiunea de a dansa!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
09:00 - 23:00

-20%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 20% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 20 % pentru serviciile oferite de Atelierul de Tango. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

bd. Primăverii nr. 2, în clădirea IAȘITEX etajul 7

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe