Logo Asimetric Studio

Asimetric Studio

Cluj-Napoca, Cluj

Hairstyliștii de la Asimetric te pot ajuta cu aranjarea și tunsul părului, realizarea unor coafuri mai interesante, pentru momentele speciale din viața ta, sau doar pentru a-ți revigora imaginea personală atunci când simți nevoia unei schimbări de look.

Tipurile de machiaj pe care specialiștii Asimetric le oferă includ machiajul pentru ziua nunții, machiaj de zi sau de seară, pentru orice fel de eveniment.

Asimetric Studio va așteaptă într-o ambianță încântătoare să vă bucurați de clipe de răsfăț și să vă redescoperiți look-ul perfect. Fie că vorbim de manichiură, coafor, frizerie sau make-up, specialiștii de la Asimetric Studio sunt pregătiți să vă ajute să vă răsfățați și să aveți parte de câteva ore de relaxare.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 20:00

Sâmbătă
08:00 - 14:00

-20%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 20% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Atenție! Discountul de 20% se aplică următoarelor servicii: aranjat de zi (păr scurt și lung) și pentru serviciul de manichiură semipermanentă.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 20 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Bună Ziua nr. 39A, bl. E6C, spațiul 4

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe