Logo Artizan Pizza

Artizan Pizza

Cluj-Napoca, Cluj

O pizza bună e cea care-ți place. Artizan Pizza pune mare accent pe calitatea producelor, foloseste doar ingrediente de calitate.

Pizza noastră e un hibrid de pizza napoletană, pizza romană și pizza americană, luând ce ne-a plăcut nouă din multe rețete posibile. Am ajuns astfel să avem busuioc pe fiecare pizza din meniu, să lucrăm doar cu aluat maturat 24 de ore, să creștem aluatul doar cu maia, să avem grijă ca marginile să fie crescute și arse pe alocuri și, mai ales, să nu avem o pizza perfect rotundă, toate aceste lucruri contribuind la caracterul artizanal a acestui produs.

Artizan Pizza are un meniu simplu, cu 10 opțiuni și un preț mediu pentru fiecare pizza. Prea multe opțiuni pot fi derutante. Preferăm un meniu scurt în care să introducem sortimente noi în baza unui algoritm care ține cont de sezon.

Facem pizza pentru ca ne place, respectam calitatea și nu facem rabat de la aceasta, iar rezultatul este cel pe care probabil l-ati aflat, iar dacă nu vă invit să o faceți.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
10:30 - 21:30

Sâmbătă - Duminică
12:00 - 21:30

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Atenție! Discountul de 10% se aplică la comenzi de minim 150 lei.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Regele Ferdinand nr. 33

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe