Logo AromaZen

AromaZen

Iași

Promitem să te ajutăm să arăți și să te simți bine, atât prin informații privind alimentația sănătoasă, cât și prin produse naturale, sănătoase și dietetice!

Suntem bucuroși să anunțăm că de acum puteți beneficia de preparate adevărate de la AromaZen. Dacă ești din Iași sau din împrejurimi și te preocupă mâncarea sănătoasă și naturală, sigur ai auzit vorbindu-se despre noi și serviciul nostru de catering.

Tineri, talentați, implicați trup și suflet în ceea ce facem, dar și foarte pretențioși și hotărâți să punem în fața clienților doar ce e mai bun, am cules cu mâna noastră legumele și fructele încercate și le-am întors expert pe toate părțile. Gust, aromă, culoare, textură, aspect, doar natura le poate îmbina perfect pe toate.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
08:00 - 19:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Discount de 10 % pentru abonamentul cu meniuri de slăbit pe minim 30 de zile și 10 % la orice meniu comandat. Comanda minimă de 100 lei.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru abonamentul cu meniuri de slăbit (minim 30 de zile) și 10 % la orice meniu comandat (comanda minimă de 100 lei). Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Comanda minimă pentru a se aplica discountul este de 100 lei.

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

bd. C. A. Rosetti nr. 75

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe