Logo Ants n Bees

Ants n Bees

Iași

Ants n Bees este un concept dedicat oamenilor prin folosirea de ingrediente naturale, lipsite de aditivi și prin preparea lor în condiții de igienă intacte.

La Ants n Bees, vedeta nu este fructul folosit sau sucul obținut din acesta. Nici măcar vreo furnică sau albinuță personificată! Vedeta ești tu, clientul, prietenul nostru! Văzându-te mereu pe fugă, adaptat ritmului agitat, îți venim în ajutor cu ceea ce știm cel mai bine să facem: să stoarcem esența bună, tare a fructelor și să ți-o oferim, nu în sticluțe mici, ci în pahare generoase marcate de albinuțe viu colorate. Ne asumăm folosirea celor mai bune fructe pentru a te putea bucura de savoarea sucului obținut și totodată de vitaminele de care organismul are atâta nevoie.

Preparatele noastre se găsesc într-o varietate foarte ofertantă: sucuri, fresh-uri, shake-uri, împăcând astfel toate gusturile. În plus, ai posibilitatea de a alege și combina sortimentele preferate.

Sănătatea este o prioritate pentru noi, respectăm natura, sprijinim comunitatea locală în diverse proiecte și evenimente și mai mult decât atât, acționăm cu integritate!

Bogdan Apostol, CEO și manager Ants n Bees

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Duminică
10:00 - 22:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

str. Palas nr. 5C, în incinta Palas Mall

Vezi alte locații

Iași

Ants n Bees (Iulius Mall)

bd. Tudor Vladimirescu nr. 2-4, zona Food Court, Iulius Mall

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe