Logo Anca Buruciuc, nutriționist

Anca Buruciuc, nutriționist

Iași

O consultație la Dietis presupune evaluarea nutrițională amănunțită a greutății, înălțimii și a compoziției corporale, evaluarea obiceiurilor alimentare, estimarea aportului caloric, evaluarea IMC, evaluarea analizelor medicale recente sau evaluarea cu biorezonanță.

În urma consultației nutriționale se vor elabora planuri alimentare personalizate săptămânale raportate la evoluția greutății.

Monitorizarea va avea loc săptămânal și va urmări evoluția greutății precum și a îmbunătățirii calității vieții. Se vor crea planuri alimentare diferite de la o săptămână la alta și se va urmări evoluția compoziției corporale.

"Pasiunea pentru nutriție a plecat încă din copilarie și s-a dezvoltat pe parcursul anilor într-un mod de viață și în final într-o frumoasă meserie. Rezultatele pozitive și feedback-ul obținut de la pacienții de până acum, m-au împins să creez conceptul DIETIS, un proiect de suflet care își propune să ajute oamenii să înțeleagă importanța abordării unui stil de viață sănătos."

Anca Buruciuc, nutriționist

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
16:00 - 21:00

Sâmbătă
10:00 - 11:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile de nutriție oferite de către Anca Buruciuc (Specialist în nutriție și dietetică, licențiată în cadrul Universității de Medicină Iași și masterandă în cadrul aceleiași instituții). Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

calea Chișinăului nr. 2, sediul Fan Courier

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe