Logo Alpha Dance

Alpha Dance

Moara Nica, Suceava

Ne adresăm tuturor oamenilor, indiferent de rasă, religie, culoare etc. Ne dorim astfel ca dansul să ajungă la cât mai multe persoane, care să descopere frumusețea, măiestria și eleganța acestuia.

Alpha Dance este un club foarte bine organizat, de calitate, unde fiecare copil sau adult își găsește locul. Venim în ajutorul dvs. cu cursuri pentru copii, tineri și adulți cu vârsta cuprinsă între 5 și 60 de ani.

În ceea ce privește pregătirea sportivilor pentru competiții de dans, menționăm că respectăm cu strictețe Statutul Federației Române de Dans Sportiv, urmărind totodată și schimbările atât pe plan național cât și internațional.

Dansul este pasiune și competiție!

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
16:00 - 21:00

-25%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 25% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 25 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

lângă Școala Gimnazială Moara Nica

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe