Logo Alice Rosentzweig, instructor Strala Yoga

Alice Rosentzweig, instructor Strala Yoga

Iași

Prin Strala Yoga vei fi încurajat/ă să te miști după forma corpului tău, în ritmul tău, fără prea mult efort, reușind astfel să treci prin momentele de tensiune, cu o atitudine calmă și relaxată. Toate mișcările pornesc dintr-un punct flexibil și maleabil, acolo unde mintea este calmă și respirația profundă și fluidă.

Ceea ce desparte Strala de celelalte tipuri de yoga este conectarea ta cu mișcarea naturală a corpului, explorarea spațiului din tine și din afara ta, fără a căuta perfecțiunea fizică a pozițiilor. Strala este singurul sistem în yoga care ghidează mișcarea și nu poziția. În felul acesta, este imposibil să impui mișcării un tipar universal, potrivit pentru fiecare tip de corp. Mișcarea este individuală, unică și poate fi ghidată prin simțire, nu prin idei.

Strala Yoga nu-ți cere nimic mai mult decât ceea ce ai deja. Nu încercăm să devenim contorsioniști, să ne punem picioarele după cap, sau să ne forțăm corpul să intre în poziții ce-ți pot crea instabilitate corporală și, implicit, mentală. Nu abordăm mișcarea prin forță. În practica Strala ne mișcăm încet, nu ne grăbim să ajungem în alt loc, nu avem nicio destinație.

Ora de Strala Gentle Yoga îți va deschide întregul corp și îți va calma și relaxa mintea. Vei fi încurajat/ă să te miști în ritmul respirației tale, oferindu-ți suficient timp pentru a explora spațiul din tine și din afara ta.

Ora de Strala Energize Yoga este creată pentru a-ți oferi un corp puternic și flexibil, dar și pentru a-ți calma și limpezi mintea. Vei experimenta mișcări ce pot fi o provocare pentru corpul tău, dar ceea ce va dizolva din dificultatea mișcărilor va fi modul prin care vei fi încurajat/ă să le abordezi.

Ora de Strala Relax Yoga este creată pentru a elimina stresul și pentru a dizolva tensiunea din corp prin mișcări fluide sincronizate cu ritmul respirației.

Alice Rosentzweig, fondator Yoga cu Alice Rosentzweig

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni
18:30 - 19:30

Joi
09:30 - 10:30

Sâmbătă
12:00 - 13:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Discountul se aplică la abonamentele de Yoga cu Alice Rosentzweig.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % la abonamentele de Yoga cu Alice Rosentzweig. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat sau trimiteți un e-mail la adresa: alicerosentzweig@gmail.com.

str. Grigore Ureche nr. 7, et. 1, Uniunea Scriitorilor, Sala de Conferință

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe