Logo Aerobic cu Dana

Aerobic cu Dana

Iași

Aerobicul este una din metodele cele mai eficiente de combatere a stresului, de prelungire a vieții și de dobândire a unei sănătăți perfecte.

Am absolvit cursul de instructor aerobic-fitness la ABC Fitness School în București, la fel și cursul de formator. Pasiunea pentru sport a pornit de mult, în 2003, când am început să fac parte dintr-o trupă de majorete și dans irlandez timp de 4 ani. Am continuat ca instructor aerobic-fitness și de atunci acumulez și învăț lucruri noi, pentru a putea oferi din cunoștințele mele și celor care doresc, fie să practice aerobicul ca și activitate fizică, fie ca viitori instructori de aerobic și fitness.

Iubesc ceea ce fac și cred că sportul și un stil de viață sănătos și activ poate este necesar pentru noi toți.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Joi
16:00 - 21:00

Vineri
16:00 - 20:00

Sâmbătă
10:00 - 14:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Dudescu nr. 12A

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe