Logo Adrenalin Park

Adrenalin Park

Casele Micești, Cluj

Adrenalin Park este parcul de aventură etalon din zona Cluj, Transilvania, România. Având 14 trasee aeriene, parcul de aventură din Cluj este conceput astfel încât atât copiii cât și adulții să se poată delecta.

132 jocuri, din care 42 jocuri pentru copii, vă așteaptă în pădurea Făget, lângă Casele Micești, comuna Feleacu. Printre atracțiile parcului de aventură Adrenalin Park se numără și cele 2 tiroliene cu lungimi cumulate de 167 m, respectiv de 147 m.

Deoarece siguranța dumneavoastră este principala noastră preocupare, veți descoperi că echipamentul profesionist și măsurile practice luate au menirea de a vă oferi cea mai plăcută experiență în cadrul Adrenalin Park Cluj.

Totodată, parcul de aventură din Cluj vă oferă șansa de a experimenta aventura într-un cadru mai organizat: teambuilding, evenimente de companie, evenimente tematice, excursii școlare și zile de naștere.

Aproape de Cluj-Napoca, Turda, Oradea, Dej și Zalău, parcul de aventură este ușor accesibil cu mașina.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
12:00 - 20:00

Sâmbătă, Duminică
10:00 - 20:00

-28%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 28% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Atenție! Discountul de 28 % se aplică doar la pachetul de 3 ore!

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 28 % pentru 3 ore de aventură în cadrul locației Adrenalin Park. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și comenzi, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

com. Feleacu

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe