Logo Acutica

Acutica

Iași

Misiunea noastră este de a recrea frumosul într-un tabiet de îngrijire corectă a frumuseții. Rezultatul: un look remarcabil, care îți dă încredere.

Acutica este o poveste despre frumos, care a început cu Atelier pour femme, dedicat farmecului feminin. Dar pentru că frumusețea nu are vârstă și este unisex, am creat Acutica: un salon de frumusețe feminină și masculină.

Astăzi, la Acutica, ne continuăm misiunea cu o echipă care iubește frumosul și vede în fiecare persoană o poveste despre frumos. Despre fericire și optimism, despre zâmbete și încredere. Toate acestea prin servicii de coafor, frizerie, make-up și comestică realizate cu deosebită exigență.

De ce povestea noastră poartă numele Acutica? Pentru că ne definește și ne place muzicalitatea latină a verbului a tăia.

Ramona Spridon, manager Acutica

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 20:00

Sâmbătă
09:00 - 17:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

str. Anastasie Panu, pasaj Hala Centrală, acces prin parcarea de la Casa de Pensii

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe