Logo Activ Squash

Activ Squash

Municipiul București, București

Instructorul nostru de squash se numește Bogdan, este tânăr, plin de viață, popular și progresiv, dar mai ales dornic să placă și să împartă cu cei care ne trec pragul pasiunea pentru mișcare.

Licențiat în Educație fizică și sport, absolvent al facultății de kinetoterapie (Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport), component al lotului național de karate tradițional, multiplu medaliat la campionatele naționale și internaționale de karate (campion mondial 2011), licențiat instructor Karate-do (2011) , iubește sportul, iubește squashul, sport de care s-a îndrăgostit în urmă cu doi ani și pe care îl practică zilnic cu deosebită plăcere.

Nu este perfect, nu este extrem de ordonat, nu îți va impune grafice complicate pe care să le urmezi cu strictețe, are un ego destul de puternic și este impunător mai ales când este vorba de sport, însă este simpatic, prietenos, te va face să te simți ca acasă și mai ales, are un talent la sport rar întâlnit. Îl vei îndrăgi și datorită lui vei învăța să respecți și să iubești mișcarea și stilul de viață sănătos.

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 23:00

Sâmbătă - Duminică
10:00 - 22:00

-10%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Discountul se aplică la orice tip de abonament Squash.

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Pentru informații suplimentare și programări, vă rugăm apelați numărul de telefon afișat.

Splaiul Independenței nr. 319

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe