Logo A la Tarte

A la Tarte

Cluj-Napoca, Cluj

De ce tarte? Pentru că studenția petrecută în Franța mi-a dat ocazia să descopăr savoarea patiseriei locale și bucuria de a da gustul autentic mai departe.

"Pui bun, iese bun", auzeam în copilărie, în bucătăria mamei. Iar acum, pasiunea mea este să selectez cele mai bune produse de sezon si să descopăr combinații gustoase de arome și texturi, delicatese nemaipomenite, de savurat cu toate simțurile.

Bun, adică preparate realizate exclusiv după rețete tradiționale franțuzești, un mariaj inedit de savori sărate, acrișoare și picante (quiche & galettes) sau dulci și intens aromate (tarte & crêpes).

A la Tarte Cluj

Proaspăt, cu legume și fructe de sezon, direct de pe masa precupețelor din piață.

Sănătos, adică exclusiv din aluat pur beurre, fără margarine, aditivi, amelioratori de gust sau conservanți!

Gusturi autentice reinterpretate, ingrediente și combinații à la française, bunătăți locale puse în valoare, totul produs artizanal, aici și acum, sunt tot atâtea motive de mândrie pentru noi.

Iată cum, după ani și ani, am decis să îmi urmez pasiunea și să transform acest loc după placul inimii, astfel încât să te primească zilnic cu arome îmbietoare, proaspăt scoase din cuptor.

Odată ce ne vei trece pragul atelierului de pe str. I.C. Brătianu, în inima unui adevărat Quartier Latin al Clujului, vei avea ocazia să asiști la pregătirea lor, să le savurezi alături de un cidru aromat, un pahar de vin sau o cafea bună și poate, la plecare, vei lua cu tine și o surpriză la pachet pentru cineva drag.

Ioana Mărginean

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
09:00 - 21:00

Sâmbătă
10:00 - 19:00

-5%

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 5% la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 5 % pentru produsele marca A la Tarte prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul afișat.

Discountul afișat nu se cumulează cu alte oferte existente.

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

str. I.C. Brătianu nr. 35-37

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe