Logo 5ToGo (Copou)

5ToGo (Copou)

Iași

Conceptul 5 To Go este unic în România și a luat naștere din inspirația fondatorilor Radu Savopol și Lucian Bădilă. Cifra "5" are mai multe semnificații, ea fiind și baza acestui concept. Prețul oricărui produs este 5 lei.

O cafea bună, proaspăt măcinată pe care o oferim cu drag celor care ne trec pragul, ce poate fi servită atât în locație cât și la pachet.

Pe lângă cafeaua preferată, pregătim în fiecare dimineață pentru dumneavoastră croissante, muffins și brownie. Dacă îți este foame avem o soluție și pentru asta. Poți alege din sandvișurile "5 To Go" sau chiar și iaurt cu musli.

Suntem aici doar pentru a-ți face diminețile mai frumoase și pline de energie.

Andrei, manager 5 To Go Iași

Spune-le și prietenilor tăi de această locație:

Vezi mai jos lista de beneficii pentru care ai discount Real Sports.

Luni - Vineri
07:00 - 18:00

Sâmbătă, Duminică
10:00 - 17:00

Ofertă

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports te bucuri de o ofertă specială la următoarele servicii:

Vreau card beneficii

Servicii și produse detaliate

5 To Go este partener de beneficii Real Sports și vine în întâmpinarea iubitorilor de mișcare și cafea cu o ofertă unică, doar pentru posesorii de carduri de beneficii Real Sports.

La 4 produse 5 To Go cumpărate al cincilea este gratuit. Trebuie doar să prezentați cardul Real Sports și cartela 5 To Go unde vom numerota comenzile, înainte de a elibera bonul de casă. Cartela se ridică numai din locațiile 5 To Go Copou și Centru (vizavi de Moldova Center) și sunt valabile doar în Iași.

Te așteptăm!

Observație: Discountul se aplică doar pentru posesorul cardului.

bd. Carol I nr. 5

  Basic Nelimitat

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe