Întrebări frecvente abonamente unice Real Sports

Pentru oricare alte întrebări nu ezita să ne contactezi!

Ce este abonamentul Real Sports?

Real Sports este un nou tip de abonament ce îți permite să mergi la o varietate de activități oferite de cluburile din orașul tău și din întreaga țară.

Pentru doar 100 lei/lună poți face de la aerobic și până la zumba, opțiunile îți sunt nelimitate!

Partea cea mai bună: membrii Real Sports se pot duce de câte ori vor ei! Există totuși limitarea de a putea merge la o singură activitate pe zi, și de maxim 2 ori pe săptămână în aceeași locație. Dar prin numărul mare de cluburi, întotdeauna vei găsi o nouă activitate ce-ți va face plăcere.

Ce abonamente pot achiziționa?

Special pentru nevoile tale, am conceput trei tipuri de abonamente:

  • Abonamentul BASIC - dedicat pasionaților de sport în mediul indoor (fitness, aerobic, zumba etc.), la un număr limitat de cluburi atât local cât și național, prețul acestuia fiind unul accesibil pentru orice buzunar.
  • Abonamentul NELIMITAT - dedicat pasionaților de sport în mediul indoor (fitness, aerobic, zumba etc.), la un număr NE-limitat de cluburi atât local cât și național (în scurt timp), prețul acestuia fiind unul accesibil.
  • Abonamentul OUTDOOR - dedicat iubitorilor de adrenalină și activități outdoor (paintball, airsoft, sumo, tir cu arcul, echitație, cățărare etc.). Atât local cât și național, acest tip de abonament se va putea face doar pe perioada weekendului adică doar în zilele de sâmbătă și duminică.

Când devine activ abonamentul Real Sports?

Abonamentul devine activ imediat ce avem confirmarea plății.

Odată activat abonamentul vei avea acces la întreaga rețea de cluburi începând cu ziua respectivă!

Abonamentul Real Sports se reînnoiește automat?

Abonamentul Real Sports este un abonament lunar. Prin urmare, dacă se dorește, se va reînnoi la fiecare 30 de zile în mod automat.

Nu există un contract sau angajament pe termen lung. Ești binevenit să îl întrerupi ori să-l pui pe pauză oricând dorești, atât timp cât acest lucru este realizat cu cel mult o zi înaintea începerii următorului interval lunar.

Pot pune abonamentul Real Sports pe pauză?

Opțiunea de a pune abonamentul în așteptare este una benefică dacă trebuie, de exemplu, să mergi în concediu, sau pur și simplu vrei un moment de respiro. Pentru a veni în sprijinul tău îți oferim, în mod gratuit, 5 zile de pauză în fiecare lună de abonament, pe care le poți folosi la nevoie. Dacă ai nevoie de mai multe zile, poți extinde perioada cu până la 25 de zile. Fiecare interval de 5 zile va putea fi achiziționat pe baza punctelor bonus acumulate de către tine în rețea.

Tot ce trebuie să faci este să alegi perioada dorită din setările contului.

Trebuie să ții cont de faptul că nu îți putem pune abonamentul pe pauză odată ce un nou ciclu a început. Îl poți pune în așteptare doar la finalul ciclului de abonament. Activarea pauzei poate fi efectuată cel târziu cu o zi înaintea începerii următorului ciclu de abonament.

Dacă ți-ai activat pauza și te răzgândești, nu este nici o problemă. Odată activată, pauza rămâne setată până în momentul în care dorești să te folosești de ea.

Cum ies din modul pauză?

Tot ce trebuie să faci este să îți reachiziționezi abonamentul sau poți încerca un alt abonament Real Sport.

În momentul în care vei deveni din nou activ, un nou ciclu lunar va începe de la data respectivă. Zilele de pauză nefolosite nu se cumulează și nici nu se reportează.

Pot obține discounturi la achiziționarea abonamentului?

Da, te vom ține la curent de fiecare dată când vom scoate la vânzare astfel de pachete care fac obiectul unor promoții. Acestea se vor putea achiziționa în limita numărului disponibil și nu prezintă garanția repetitivității.

La ce cluburi pot sa merg?

În funcție de abonamentul achiziționat poți merge la o mare varietate de cluburi sportive atât din orașul tău cât și din restul țării. Poți vedea detalii despre toate aceste locații în pagina Rețea cluburi.

Cum se face intrarea la un club?

Intrarea la clubul dorit se va face prin prezentarea la recepția acestuia, a codului unic primit în ziua respectivă.

Codul va fi trimis atât prin SMS cât și pe e-mail, în fiecare dimineață, în funcție de opțiunea aleasă. Prin urmare, te rugăm ca aceste informații să fie corecte. De asemenea, poți vedea codurile de acces pentru ziua curentă și din contul tău Real Sport.

Codul este valabil doar pentru 24 de ore, urmând ca la finalul intervalului să se genereze un nou cod.

Am ales folosirea acestei modalități de acces pentru a evita obligația de a avea un card specific Real Sports sau prezentarea unui act de identitate.

La câte activități pot merge în fiecare zi?

În fiecare zi te poți duce la o singură activitate aleasă de tine, la un singur club.

Codul unic, pe care îl primești zilnic, este valabil doar în ziua respectivă pentru o singură utilizare.

Pot merge de mai multe ori la un club?

Da, dar avem și o regulă și aceasta se numește: "REGULA de 2 INTRĂRI", pentru că, "VARIETATEA" face parte din politica noastră și ne place să credem că monotonia și rutina vor fi ținute la distanță.

Ce înseamnă "REGULA de 2 INTRĂRI?

Unicitatea Real Sports este dată de varietatea de antrenamente și activități și de aceea te provocăm să încerci lucruri noi pentru a descoperi adevăratul tău potențial! Cu acest lucru clar în minte, am implementat această regulă de 2 vizite la același club pe săptămână.

Pe durata abonamentului tău lunar vei putea vizita același studio/club de până la 2 ori pe săptămână. Ține minte că ești binevenit să mergi la cât de multe clase dorești din diferite studiouri și cluburi, atâta vreme cât nu vei depăși regula de 2 intrări pentru fiecare sală sau studio pe săptămână!

Dacă dorești să mergi la un club/studio mai des, te încurajăm să faci abonament direct la clubul cu respectiv.

Trebuie să fac rezervare înainte de a merge la activitatea aleasă?

În funcție de clubul și de activitatea aleasă, trebuie să îți rezervi locul. Fiecare club va fi prezentat în cadrul platformei Real Sports. De aici vei vedea tot ce este nevoie pentru ca tu să te poți antrena în cele mai bune condiții.

Dacă am făcut rezervare și nu reușesc să ajung, ce ar trebui să fac?

Dacă te afli în această situație, avem marea rugăminte să anunți clubul partener cât mai repede posibil, deoarece vor fi oameni care așteaptă să ia acel loc. Poți anula o ședință oricând înainte de a o începe.

Ședința este suprapopulată.

Într-adevăr, spațiile din unele cluburi sunt limitate și în special la anumite ore din zi, când cererea poate fi foarte mare. De aceea este indicat să-ți faci rezervare înainte de a merge la activitatea aleasă, dacă clubul permite, pentru a-ți garanta locul.

Dacă există o clasă aglomerată te rugăm să ne comunici acest fapt, pentru a putea informa managerul de sală și a găsi o soluție.

Cum aflu când un nou club intră în rețeaua Real Sports?

În momentul când încheiem un parteneriat cu un nou club, te vom anunța direct pe e-mail împreună cu toate informațiile utile despre acesta. Bineînțeles, în eventualitatea în care un club decide să părăsească rețeaua Real Sports, te vom informa și de acest lucru. În acest mod vei fi la curent cu orice schimbare utilă ție!

Pot obține un discount pentru unele activități?

Da, sunt cluburi care oferă o gamă de activități pentru care beneficiezi de discount, prin intermediul abonamentului Real Sports. Toate aceste activități sunt prezentate pe site în pagina fiecărui club.

Ce este Trupa de Șoc?

Poți deveni liderul pentru o schimbare în mai bine. Îți înscrii grupul de prieteni și vă puteți susține reciproc.

Ei vor primi 10 puncte bonus în prima lună, iar tu vei primi 30 puncte bonus lunar, pentru fiecare, atât timp cât este membru activ.

Cum funcționează Trupa de Șoc?

În momentul în care te înregistrezi vei avea, în contul tău, un link personalizat.

Trimiți linkul tău pe e-mail sau pe orice rețea de socializare și îți inviți prietenii să ni se alăture.

În momentul în care cineva se înscrie folosind codul tău și cumpără abonamentul, va primi 10 puncte în prima lună. Tu vei primi 30 puncte în fiecare lună, pentru fiecare prieten, atât timp cât este membru activ.

Ce sunt punctele bonus?

Punctele bonus sunt modul prin care, noi cei de la Real Sports, te premiem! Îți premiem implicarea, îți premiem fidelitatea.

Ce pot face cu punctele bonus?

Pauza la abonament poate fi unul din cele mai importante aspecte pe care le poți face. Cu aceste puncte vei putea achiziționa produse speciale la prețuri speciale. Cu aceste puncte poți reduce prețul unui abonament sau vei putea achiziționa vouchere de reducere pentru amicii tăi.

Ce este un Raport de Activitate?

Raportul de activitate sau mai bine spus de activități, denumit "Istoric activități" în contul tău Real Sport, este un raport care se face pentru tine în timp real. Acesta include un inventar pe activitățile prestate de către tine. Astfel, vei știi în orice moment la ce activități și cluburi ai mers.

Ce este un Orar de Activități?

Un Orar de Activități, funcționează ca un plan săptămânal, în care poți să îți stabilești ce activități dorești să faci în fiecare zi din săptămână. Acest orar are rolul de a întări nivelul de organizare al mebrilor Real Sports pentru a putea să își atingă obiectivul.

Din moment ce ți-ai stabilit orarul, vei primi zilnic pe langă codul de acces și numele activității alese.

Cum pot închide contul Real Sports?

Ne pare rău ca ai decis să faci acest lucru! Ai libertatea să îți dezactivezi contul Real Sports în orice moment. Acest lucru se poate face din setările contului.

Te rugăm să ții cont de faptul că dacă închizi contul, renunți inclusiv și la statutul de membru Real Sports, prin urmare tot ce ai reușit să obții în contul tău. Istoricul de activități, punctele tale bonus, propria trupă de șoc, ofertele speciale și ofertele de produse vor deveni inactive.

Dacă vei dori să reactivezi contul, va trebui să iei în considerare plata unei taxe de reactivare. Recomandarea noastră este să setezi abonamentul pe modul pauză din contul tău personal și să reîncepi activitatea ta sportivă.

Există o taxă pentru închiderea contului de membru Real Sports?

Nu solicităm nici o taxă pentru a închide contul Real Sports. Dar în schimb există o taxă de 20 lei pentru reactivare, dacă renunți la calitatea de membru și pe viitor dorești să te reîntorci la Real Sports. De aceea te rugăm să iei în considerare posibilitatea de a pune abonamentul pe pauză.

Ce trebuie să fac dacă doresc să mă reînscriu la Real Sports?

Ne bucurăm că ai ales să scapi de rutină și să urmezi un stil de viață sănătos în care mișcarea și buna dispoziție sunt pe primul loc.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul "Dorești să reactivezi contul?" ce apare atunci când încerci să te autentifici.

După ce îți vei achiziționa abonamentul dorit vei deveni din nou membru activ Real Sports.

Dacă mai am întrebări unde le pot adresa?

Echipa noastră de suport este aici să te ajute.

Ne poți contacta la adresa de e-mail contact@realsports.ro sau la numărul 0755 935 332 (luni - vineri: 09:00 – 16:00).

De asemenea, poți utiliza și formularul de contact.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe