Întrebări frecvente pentru partenerii din rețeaua de cluburi sportive

Pentru oricare alte întrebări nu ezita să ne contactezi!

Cum voi ține legătura cu Real Sports?

Pentru prima lună de colaborare, agentul cu care ați încheiat contractul este la dispoziția partenerului pentru a soluționa și rezolva orice situație, neclaritate a partenrului. După prima lună de colaborare partenerul ne poate contacta oricând prin e-mail la contact@realsports.ro sau la numărul de telefon 0755 935 332. Un membru din echipa noastră de suport va lua legătura cu clubul partener în cel mult 24 de ore de la sesizarea problemei.

Ce este abonamentul Real Sports?

Este un abonament recurent, uninominal. Permite clientului să meargă la o varietate de activități oferite de cluburile partenere din orașul său și din întreaga țară.

Un abonament uninominal limitează dreptul de folosință al acestuia la o singură persoană și anume posesorul de drept al abonamentului. Dacă în urma verificării codului de acces sesizați o astfel de problemă, vă rugăm să ne anunțați.

Cum sunt plătite cluburile?

Credem în satisfacția membrilor și a partenerilor. Din acest motiv oferim printre cele mai bune compensații și plătim clubul de fiecare dată când unul din membrii noștri îi trece pragul.

Plata se va face în termen de 10 zile calendaristice de la emiterea facturii de către clubul partener.

Cum se face plata?

Odată eliberată factura, în termen de 10 zile calendaristice se va face plata serviciilor către parteneri, prin transfer bancar direct în contul acestora.

Cum îmi este găsit clubul prin Real Sports?

 1. 1. Prezența clubului tău în pagina noastră web https://www.realsports.ro/retea-cluburi.
 2. 2. O descriere completă, cât mai detaliată, a serviciilor pe care le oferă clubul tău.
 3. 3. Posibilitatea de a posta și de a transmite informații utile abonaților prin newsletter, astfel încât fiecare membru să știe ce noutăți găsește la clubul tău.
 4. 4. Înscrierea clubului tău în rețea va fi anunțată și afișată pe toate canalele de promovare pe care le deține Real Sport (site, newsletter, facebook, twiter, google+, youtube).

Cum procedez când o persoană vine din partea Real Sports?

Aplicația de gestiune a clienților este creată pentru a fi cât mai simplu de folosit.

Trebuie doar să introduci, în program, codul de acces pe care persoana îl are în acea zi și să selectezi activitatea dorită.

Cum țin evidența membrilor Real Sports ce au venit în clubul meu?

Prin intermediul aplicației web, dezvoltată special, vei vedea în timp real informații despre fluxul clienților veniți din partea noastră.

Totodată îți punem la dispoziție feedback-ul lor pentru a putea ști mereu situația clubului tău, și astfel să-ți dezvolți afacerea.

Câte intrări pe zi are un client Real Sports?

Un client Real Sports poate merge la o singură activitate pe zi.

Pentru a încuraja diversificarea modului în care face mișcare, acesta are dreptul să meargă de 2 ori pe săptămână la același club.

Cum voi ține evidența dacă un membru Real Sports a venit de mai mult de 2 ori pe săptămână în clubul meu?

Platforma de gestiune pentru Real Sports împiedică astfel de situații.

Codurile generate nu oferă posibilitatea unui client să meargă de mai mult de 2 ori pe săptămână în aceeași locație.

Dacă pe un abonament vin mai multe persoane, ce pot face?

Dacă observi astfel de situații te rugăm să ne aduci la cunoștință acest lucru, pentru a găsi o soluție.

Aplicația Real Sports încearcă depistarea acestor cazuri dar apreciem și implicarea partenerilor noștri în aceste situații neplăcute.

Ce trebuie de făcut dacă un membru Real Sports vine cu un cod invalid?

Clientului i se va comunica că acel cod nu este valid și astfel va trebui să ia legătura cu Real Sports pentru soluționarea problemei.

Se va refuza accesul în locație până la rezolvarea incidentului.

Daca un client vrea sa participe la o sedinta / curs care nu face obiectul contractului?

În acest caz, clientului i se aduce la cunoștință că serviciul respectiv nu este inclus în lista de activități pe care le prestează clubul în parteneriat cu Real Sports și că serviciul este contracost.

Pot aduce la cunoștință, clientului Real Sports, regulamentul de ordine interioară?

Da, puteți comunica clientului regulamentul de ordine interioară și după caz, semnarea acestuia.

Nerespectarea regulilor, poate duce la excluderea din locație, dar și pierderea statutului de membru Real Sports. În astfel de situații vă rugăm să ne anunțați.

Ce beneficii voi avea ca partener?

 • Un mod inovativ de a promova sportul și mișcarea în general, motiv pentru care ne dedicăm întreaga noastră experiență pentru a reuși să creștem numărul pasionaților de sport.
 • Sistemul pe care l-am creat este unul fără obligații financiare pentru clubul partener. Acesta nu face altceva decât să se bucure de clienții care le vor trece pragul din partea noastră, cât și de alte beneficii pe care compania noastră le oferă partenerilor.
 • Varietatea și libertatea de a alege transformă membrii Real Sports în adevărați iubitori de mișcare, motiv pentru care și clubul tău poate fi alegerea clienților noștri.
 • Dispunem de o bază de date dinamică, locală și națională, în continuă creștere; oameni orientați către sport, către un stil de viață sănătos.
 • Promovarea clubului tău se va face cu simț de răspundere pe toate canalele pe care le deținem. Totodată ne poți furniza și informații utile în ce privește un eveniment pe care vrei să îl promovezi, sau poate un articol interesant legat de activități sportive pe care vrei să-l faci cunoscut prin intermediul nostru.
 • Ședință foto gratuită. Fotograf cu experiență, pentru că imaginea clubului tău este importantă pentru noi și ne dorim ca aceasta să fie reflectată cât mai bine membrilor Real Sports.
 • Feedback de la membrii Real Sports, pentru ca tu și echipa ta să cunoașteți ce anume își doresc clienții de la voi și să interveniți acolo unde este cazul.
 • Am simplificat la maximum modul prin care un club partener va putea prelua un membru Real Sports. Am eliminat pe cât posibil timpii inutili, astfel încât trecerea unui client să se facă cât mai ușor cu putință. Nu mai este nevoie de foi sau carduri care nu funcționează întotdeauna și creează disconfort.
 • Transparența și onestitatea este ceea ce ne caracterizează, de aceea clubul are acces la informații utile cu privire la cei care le trec pragul din partea Real Sports. Vei ști în orice moment cine și la ce activitate a participat, dar și numărul de intrări pe care le-ai avut din partea noastră.
 • Punem mare accent pe siguranța datelor și respectăm în egală măsură atât membrii cât și partenerii, platforma fiind creată cu cele mai înalte criterii de siguranță. Dorim să oferim încredere în tot ceea ce facem.
 • Oferim promptitudine în decontarea serviciilor pe care clubul partener le oferă membrilor Real Sports și ne onorăm întotdeauna plata acestora în timpul și condițiile specificate în contract.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe