Motivare • Energie • Focusare

Oferă-le angajaților tăi un stil de viață sănătos. Formează o echipă puternică și crește valoarea companiei tale.

Solicită oferta

Ce oferă Real Sports companiilor?

Motivare prin Sport

Sportul este și va rămâne cel mai bun instrument pentru a scăpa de stresul acumulat. Introducerea activităților sportive în pachetul salarial, va spori atenția și va menține o echipă sănătoasă și puternică, axată pe Rezultate.

Ne ocupăm de sănătatea echipei tale!

Oferim servicii și activități sportive într-o gama variată, indoor și outdoor. Beneficiu care face diferența, beneficiu care te scapă de plafonare!

Rezultate

Real Sports are ca obiectiv crearea de echipe puternice, echipe care să se simtă bine în organizația din care fac parte, echipe care să considere că team-buildingul nu este un beneficiu anual. Dă valoare Echipei tale și îți va oferi Valoare!

Ce oferă Real Sports angajaților?

Varietate

Numeroase cluburi sportive indoor și outdoor, de la fitness la paintball, de la piscină la echitație, toate menite să te scoată din starea de confort și să te țină motivat și tonifiat atât la muncă cât și în viața de zi cu zi.

Beneficiu Anti-plictiseală

Cu toții știm că plictiseala/plafonarea, este un efect al muncii repetitive, tocmai de aceea am creat acest serviciu care te va ține în priză, te va ține energic și cu moralul ridicat. Nu lăsa plictiseala să îți conducă viața, fii ANTI-PLICTISEALĂ!

Abordare diferită

Am ales "abordare diferită" pentru a sublinia faptul că, prin serviciul Real Sports, ai ocazia să te antrenezi diferit chiar dacă practici doar aerobic. Ai acces la numeroși instructori/oare, cu viziuni diferite și cu metode diferite de antrenament, deci vei lucra fiecare parte din corpul tău și mai mult, vei afla cine te antrenează cel mai bine.

Hobby-uri noi

Prin Real Sports, ai ocazia să le încerci pe toate, îți oferă posibilitatea să te descoperi pe tine ca individ și să afli ce îți place să faci, să practici. Paleta largă de activități outdoor este creată special pentru a descoperi cine ești și ce ai putea să faci să fii mereu cu moralul sus, să fii mereu pozitiv și mai cu seamă LIBER.

Solicită oferta

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe