Motivare • Energie • Focusare

Oferă-le angajaților tăi un stil de viață sănătos. Formează o echipă puternică și crește valoarea companiei tale.

Solicită oferta

Ce oferă Real Sports companiilor?

Motivare

Un stil de viață ordonat în care își fac loc activitățile care ne plac este și va rămâne cel mai bun instrument pentru a scăpa de stresul acumulat. Accesul facil la o rețea care facilitează accesul la servicii pentru creșterea, dezvoltarea și relaxarea angajaților tăi, va spori atenția și va menține o echipă sănătoasă, puternică, relaxată și axată pe rezultate.

Contribuim la sănătatea echipei tale

Important pentru a avea o echipă puternică este sănătatea fiecărui membru din echipa ta. Punem la dispoziție o rețea de parteneri care excelează în domeniile din care fac parte, fiind conturată și partea de beneficii datorate sănătății.

Rezultate

Obiectivul nostru este de a creea o echipă puternică, care să se simtă bine în organizația din care face parte. Dă valoare echipei tale și ea nu va înceta să fie productivă și să aducă rezultatele așteptate sau poate chiar mai mari.

Ce oferă Real Sports angajaților?

Varietate

Rețeaua noastră de beneficii pune la dispoziție nu doar o gamă variată de parteneri din mai multe domenii, ci oferă fiecărui membru din echipa ta posibilitatea de a-și alege serviciile care îl definesc și care îl fac să fie mai bun, mai productiv și mai implicat.

Grijă pentru echipa ta

Plafonarea este efectul muncii repetitive, de aceea pentru echipa ta noi am creat un serviciu care să îl scoată din monotonie și să îi dea multe oportunități de a se reîncărca.

Abordare diferită

Aducem pentru tine și echipa ta un alt fel de beneficiu. Este vorba de a pune la dispoziție o gamă de sevicii de cea mai bună calitate, pe care le poți găsi în același loc, care îndeplinesc o gamă largă de nevoi, dorințe și activități pentru fructificarea timpului liber.

Acțiune

Nu în ultimul rând, Real Sports aduce în prim plan nevoia de acțiune. Fie că este vorba de o schimbare a unui comportament, de o reorganizare a unei echipe sau de însuflețirea ei, serviciile puse la dispoziție de noi vor face din echipa ta un nucleu ce tinde către succes.

Companii care susțin un stil de viață sănătos

3Pillar Global ATEXIS Barrette Beenear Bentley Capgemini Codeless Conduent Delphi GfK GoDaddy IntelligentBee Levi9 Mambu MiOS Ness OMCO Oxygen Sport Center Tătărași Preh Salvați copiii SourceTask TiVo TSS-Yonder Vivertine WebMagnat

Solicită oferta

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe