Comandă card beneficii

Comandă GRATUIT cardul de Beneficii Real Sports ce îți oferă numeroase discounturi pentru o gamă largă de servicii din domeniile: Sport, Sănătate, Alimentație, Frumusețe, Lifestyle, în cele mai bune locații din orașul tău și din țară.

Solicită card beneficii

Alege ce ți se potrivește!

A face sport sau a fi sportiv nu înseamnă doar a face mișcare și atât. A fi sportiv este despre viață, despre mentalitate, despre înțelegere, despre muncă și bună dispoziție. Este dacă dorești, o nouă definire a ta.

Noi, cei de la Real Sports venim în întâmpinarea ta cu ce e mai bun și îți oferim posibilitatea să alegi ce ți se potrivește dintr-o gamă selectă de servicii care țin de sănătate, de alimentație, de frumusețe, ba chiar și de servicii ce țin de îngrijirea copilului tău, prin activități after school sau locuri de joacă. vezi toate serviciile

Pentru ca tu să te bucuri de toate acestea la un preț cât mai mic, am purtat și purtăm discuții cu partenerii de Beneficii și am obținut discounturi cuprinse între 5% - 40%, de care te poți folosi prin intermediul cardului de beneficii Real Sports, pe care îl poți comanda GRATUIT folosind formularul de mai jos.

Solicită card beneficii

* Te rugăm să completezi adresa completă (str. nr., bl., sc., ap., cod postal, localitate) pentru a putea livra cardul. Îți mulțumim!

Prin apăsarea butonului "Comandă", sunt de acord cu Regulamentul de utilizare al cardului de beneficii din Termenii și condițiile site-ului.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul în legătură cu utilizarea acestora. Află mai multe