Kangoo Jumps


Kangoo Jumps este un sport pentru cei care vor să slăbească rapid, care vor să ardă de două ori mai multe calorii decât aerobicul. Cel mai mare avantaj este că, datorită sistemului cu arcuri, vă protejează coloana vertebrală și articulațiile. Nu este însă un sport uşor, mai ales pentru începători.

Inventatorul ghetelor este doctorul canadian Gregory Lektham, iar brandul pentru fabricarea ghetelor a fost cumpărat de elvețianul Denis Naville, care este proprietarul firmei și în prezent. Primul model a fost prezentat la Târgul de Sport SISEL din Paris 1994 și acest model  a vizat acele persoane care au vrut să practice sportul în siguranţă, fără să aibă leziuni la genunchi și la coloana vertebrală.

Datorită sistemului eliptic de arcuri cu care sunt prevăzute, ghetele de Kangoo Jumps neutralizează impactul cu solul care ar putea dăuna articulațiilor dacă am purta pantofi sport normali. Astfel, articulațiile sunt protejate, lucru ce permite practicarea acestui sport și în cazul diverselor leziuni care, în mod normal, ar împiedica realizarea acestor exerciții.

Kangoo Jumps provine de la ceea ce exprimă în limba engleză, săriturile cangurilor. Denumirea de Kangoo Jumps se referă la cele doua ghete pe care trebuie să le încalți. Seamăna cu rolele, doar că în loc de rotițe au niște arcuri eliptice și niște benzi de întindere. Este vorba de o metodă  cu ajutorul căreia poți arde grăsimi, te menții în formă, te distrezi și în același timp, iți protejezi articulațiile

Vârsta minimă la care un copil poate începe să folosească ghetele kangoo jumps este de șase ani, la o greutate minimă de 30 de kilograme, iar cea maximă este de 90 de ani. Kangoo Jumps este contraindicat celor suferinzi de spondiloza cervicală.

Kangoo Jumps poate fi practicat atât în sală, cât și în aer liber, fiind un sport pe cât de distractiv pe atât de eficient. Cu toate acestea, trebuie să știți că la o ora de Kangoo Jumps se ard aproximativ de doua ori mai multe calorii decât la o ora de aerobic, iar ghetele de Kangoo sunt ceva mai grele decât pantofii sport – cântăresc aproximativ 2 kilograme.

Dacă această metodă revoluționară de aerobic a reușit să-ți atragă atenția într-o măsură mai mare sau mai mică, o poți practica în cadrul abonamentului unic Real Sports, care îți oferă posibilitatea să  mergi la toți partenerii noștri care au această activitate în programul lor.